Active Coaching
 ICC
COACHING

Er det tid til forandring?
Har du mål, du gerne vil nå?

Jeg kan som coach støtte dig og gennem en professionel dialog hjælpe dig med at klarlægge dine mål og forfølge dem. Vi lægger en plan for, hvordan du opnår de ønskede forandringer.

Gennem samarbejdet med en personlig coach kan du gøre brug af en professionel sparringspartner. Du når hurtigere dine mål, med fokus på det der er vigtigt for dig. En coachsession er en struktureret proces, hvor jeg ved at lytte aktivt, bidrager med observationer, udfordringer og spørgsmål, der er med til at skabe klarhed i dine tanker.

Et coachforløb består af sessioner af ca. 75 min. varighed. I løbet af første session beslutter vi hvilke områder, der især skal sættes fokus på, og vi formulerer de første mål. Derefter laver vi sammen en klar plan for, hvordan du kommer i gang med de første skridt på vejen til dine mål.

Du har sikkert svarene - jeg hjælper dig med at strukturere dem, så du kan træffe de beslutninger og sætte de mål, der er rigtige for dig.
Handling er vejen til succes - og derfor vil vi hver gang omsætte dine beslutninger og mål til handling, så du kan integrere dine nye valg i din hverdag.

Hvornår og hvordan du får resultat afhænger helt af den energi, du er parat til at lægge i det. Vi er alle forskellige - nogle har brug for en enkelt saltvands indsprøjtning, mens andre har brug for at gøre op med gamle snærende vaner og adfærdsmønstre.

Når du er blevet coachet gennem en periode, vil du få overblik over dine egne ressourcer, og dermed blive mere bevidst om dine handlinger.

Klik her for at bestille en session.
Udviklet af Solinco