Active Coaching
 ICC
PROFIL

Baggrund:
Mit navn er Anna Helena, jeg er 40 år og oprindeligt født i Sverige. I 1991 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg har boet siden.

I 2002 var jeg ude for en trafikulykke. Jeg blev kørestolsbruger, men lever i dag et fuldt normalt liv. I dag sker der stadigvæk fremskridt. Nu går jeg for eksempel med hjælp af vandrestave.

I mit forløb siden ulykken er jeg ofte blevet opfordret til at holde foredrag el. lign. på grund af mit positive livssyn. Derfor besluttede jeg i 2007 at ændre kurs, hvorfor jeg tog en coachuddannelse.
Jeg har taget en uddannelse som ICC coach, hos Coach Partners i Kbh. Se deres hjemmeside: www.coachpartners.dk

Igennem min uddannelse og mit arbejde, samt min healingsproces efter ulykken, har det at sætte sig personlige mål og skabe udvikling fået en vigtig funktion i mit liv. Derfor arbejder jeg i dag som coach og kan i den forbindelse bruge mine erfaringer og uddannelse til at guide andre gennem udvikling og forandringsprocesser.

Kort og godt: jeg udfordrer konstant grænserne for min egen udvikling. Dette har resulteret i, at jeg på nuværende tidspunkt er kommet ind på fysioterapeutskolen. Mit mål på længere sigt (ca. om 5 år) er at etablere et sundheds hus. Her vil der være mulighed for at få hjælp til mange forskellige former for personlig udvikling og rådgivning. Eks. forestiller jeg mig at det skal være adgang til fysioterapi, coaching, terapi, fitness, juridisk assistance og meget mere...
Udviklet af Solinco